Γκαραζόπορτες

Αν έχετε γκαράζ, τότε σίγουρα χρειάζεστε και μία ή περισσότερες γκαραζόπορτες, για να μπορείτε να κρατάτε το αυτοκίνητο σας ασφαλές. Στην Politec θα βρείτε πόρτες για γκαράζ όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές. Επιπλέον, μπορούμε να μετατρέψουμε και οποιαδήποτε πόρτα σε αυτόματη που θα ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας.

Όλες μας οι γκαραζόπορτες είναι θερμομονωμένες και αθόρυβες στη λειτουργία και παρέχουν και άριστη ηχομόνωση. Κατασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο υψηλής ποιότητας υλικά και σας προσφέρουν ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Με άλλα λόγια, προσφέρουμε τις καλύτερες γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο) στις καλύτερες τιμές.

Συγκεκριμένα, στη Politec θα βρείτε:

Τύποι Γκαραζοπορτών ασφαλείας

Μονοκόμματη γκαραζόπορτα: Αυτη η γκαραζόπορτα αποτελείται από ένα μεγάλο πάνελ ή επίπεδο, το οποίο όταν ανοίγει η ανασηκώνεται στο ταβάνι του γκαράζ. Πρόκειται για μία οικονομική λύση η οποία προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και χρειάζεται λίγη έως ελάχιστη συντήρηση, μιας που δεν αποτελείται από πολλά κινούμενα και μηχανικά μέρη.

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Σπαστή γκαραζόπορτα: Οι συγκεκριμένη γκαραζόπορτα αποτελείται από μικρότερα πάνελ, σαν λωρίδες. Τα πάνελ αυτά ενώνονται μεταξύ τους με κομψό τρόπο, συνήθως με μεντεσέδες. Όταν η πόρτα είναι κλειστή, τα διάφορα πάνελ δεν φαίνονται και δίνει την εντύπωση ότι είναι μονοκόμματη. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και άριστη μόνωση. Οι σπαστή γκαραζόπορτα ανοίγει κάθετα και προς τα πάνω. Αφήνει ελεύθερο όλο το άνοιγμα του γκαράζ και έτσι εξοικονομεί πολύ χώρο.

Σπαστές γκαραζόπορτες

Αυτόματη γκαραζόπορτα: Μπορούμε να μετατρέψουμε οποιαδήποτε πόρτα επιλέξετε σε αυτόματη με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μοτέρ και τηλεχειριστηρίων. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της πόρτας σας θα γίνεται απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.
Πέρα από τη πώληση πορτών για γκαράζ, αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση και την εγκατάσταση τους. Επίσης αναλαμβάνουμε και επισκευές για γκαραζόπορτες, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις καταπληκτικές μας προσφορές

Δείτε τις Γκαραζόπορτες μας

Γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες αλουμινίου

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Ύψος κουτιού 32cm
  • Πλάτος κουτιού 32cm
  • Βάρος 7,30 – 7,80 kg/m
  • Μήκος παραγωγής 4,60cm, 6,50cm

Χρώματα κουτιών ετοιμοπαράδοτα:

  • Λευκό (RAL9010)
  • Άβαφο (Unpainted)

Τέλος, διαθέτουμε και μηχανισμό συρόμενης γκαραζόπορτας έως και 500 kgr βάρος συνοδευόμενο από 4 m κρεμαργέρα ένα δέκτη και 2 αντίστοιχα ασύρματα κοντρόλ.

Γκαραζόπορτες αλουμινίου

Στόχος μας στην Politec είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της απευθείας επικοινωνίας με τους πελάτες μας.

Εάν είστε πιο “παραδοσιακός τύπος”, μπορείτε πάντα να μας βρείτε στο τηλέφωνο 2310 566261

Περιμένουμε να σας ακούσουμε, να λύσουμε τις απορίες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές.